Modelfoto og modelfotografering

Jeg er en seriøs fritidsfotograf med stor erfraring som modelfotograf - også med modeller, der prøver for første gang. Jeg har eget hjemmestudie i Greve med professionelt studieudstyr samt transportabelt flash udstyr til udendørs modelfotografering.

Har du en drøm om at prøve at være model?

Hvis du er interesseret i at få taget en serie med professionelle modelfotos, så kan jeg tilbyde det til en yderst fordelagtig pris. 8 færdige digitale modelfotos for kr. 495,-

Billederne er naturligvis dine helt private, og bliver ikke offentliggjort på denne side.

Vil du overraske din mand/kæreste med en gave?

Hvis du vil overraske din mand eller kæreste med nogle smukke og måske lidt frække billeder i lingeri eller diskrete nøgenbilleder, er det også muligt. Billederne er naturligvis jeres helt private hemmelighed.

Er du gravid? 

Så laver jeg flotte graviditetsbilleder med fokus på din smukke mave. Se eksempler på mine graviditetsbilleder her - >

Vil du overraske en veninde med en gave?

Så udsteder jeg også gavekort på en modelfotografering. Prisen for 8 færdige billeder er kr. 495,- eller 4 billeder for kr. 350,-

Fotograferer du også mænd?

Ja, jeg fotograferer også mænd. Se eksempler på mine herremodeller her - >

Nudeart/boudoir

Hvis du er interesseret i taget en serie smukke nudeart/boudoir billeder (pæne nøgenbilleder - ikke porno), kan du læse mere på min nyde side: NUDEART.ME ->

Bestil tid til modelfotografering allerede i dag!

Skriv til mig på myfoto (info@myfoto) eller på Facebook. Eller på telefon: 30641090.

Du kan se nogle af mine modelbilleder her -->

 

Mine modeller har ordet:

Jeg tilstræber at have tilfredse modeller - og jeg får da heldigvis stort set kun positive tilbagemeldinger. Her er tre af de seneste tilbagemeldinger, jeg har fået fra mine modeller:

Rikke Wincentz, 20 år

Tuuuusinde tak for en hyggelig dag :):) Synes virkelig at du er en dygtig fotograf og endnu mere vigtigt er du enormt hyggelig at arbejde sammen med og tager dig godt af os modeller :):) Vil klart anbefale dig til andre modeller!

Solvej Jensen, 25 år

 

Jan er rigtig god til at få en til og føle sig tryk. Han går op i at lave det til oplevelse og få taget nogle flotte billeder. Må sige, at jeg altid har været glad for det færdige resultat af de billeder, jeg har fået :)

 

Christina Krogh, 27 år

 

Jeg kan varmt anbefale Jan til både nybegyndere og de knap så nye. Han er både professionel og venlig, så det er altid behageligt at arbejde sammen med ham.

 

Rie Aila, 20 år

 

Jeg har haft 6 fotosessions sammen med Jan, de sidste par år, og ikke en eneste gang er jeg blevet skuffet. Resultatet bliver altid rigtig godt, og derudover er det bare hyggeligt og sjovt, at arbejde sammen med ham.
Jeg må nok sige, at Jan er den fotograf, der er skyld i, jeg kom igang med modelarbejde - det er altså bare bedst, at starte med en god oplevelse.
Så jeg kan varmt anbefale Jan - både til nybegyndere, og til øvede.

 

Kontakt

Skriv til mig på myfoto (info@myfoto) eller på Facebook

  • Jan Lykke, Morbærhegnet 80, 2670 Greve. Tlf.  30641090

     

  • Myfoto © 2012