Salg af billeder

Hvis du interesseret i mine billeder, så er de til salg. Flere af mine billeder er anvendt til brochurer, bøger, tidsskrifter, kalendere og websites.

Denne side viser en brøkdel af mine billeder, jeg har et billedarkiv med mere en 10.000 billeder inden for de fleste genrer.

Jeg har blandt andet leveret forside billedet til Colt Nordics produktblad omkring DR Byen Segment 2.

Projekt/Marketing coordinator Lone L. Sørensen: 

Colt Nordic har leveret den naturlige ventilation til DR byen i form af lamelvinduer isat den store glasfacade. Den naturlige ventilation er meget miljøvenlig og vil kunne blive anvendt i mange byggerier med stor succes. Jeg ønsker at sende et signal om kvalitet udover det sædvanlige – derfor dit billede.

Tidsskriftet Danske Kommuner anvendte mit billede af Høje Taastrup Station til at illustrere en artikel om kommunevalgt i Høje Taastrup.

Dong Energy har anvendt mit billede Svanemølleværket i aftendis på forsiden deres hustandsstands- omdelte folder "Den lille energi-guide".

Senest har Forlaget Rosinante valgt at anvende mit aften billede af Den Sorte Diamant på forsiden af Frank Esmanns spændingsroman: "Døden indhenter jer" (paperback versionen - cover design: Anne Kragelund).

 

Hvis du er interesseret i at avende et af mine billeder, så kontakt mig via mail eller på tlf. 30641090. Fortæl mig om formålet med mit billede, så fremsender jeg et tilbud og min prisliste.

Jeg modtager også bestillingsopgaver. Her kan du vælge at afregne efter timesats eller fast pris på opgaven.

Salg af print

Da jeg på det seneste har fået en række forespørgsler omkring print af mine billeder, er det nu muligt at bestille print af mine billeder. Jeg kan via professionelt fotolaboratorium levere følgende størrelser:

Print 20x27 (20x30) cm kr. 149,00
Print 30x40 (30x45) cm kr. 199,00
Print 40x54 (40x60) cm kr. 239,00
Print 50x68 (50x75) cm

kr. 279,00

Print 60x90 (60x90) cm

kr. 329,00

Forsendelse kr. 46,00 uanset hvor mange billeder du bestiller. Forsendelse foregår i papforstærket kuvert eller paprør.

Ved køb af 3 eller flere billeder ydes 20% rabat.

Betaling foregår via forudbetaling til min bank eller via Paypal. Jeg oplyser det praktiske i forbindelse din eventuelle bestilling.

Du bestiller mine billeder via mail med angivelse af billedets navn samt ønsket størrelse.

Skriv til myfoto og afgiv din bestilling.

 

Myfoto © 2011